diumenge, 24 d’octubre de 2010

Cabrils: Incivisme pijo i l'eruga gorda

Aquí on vivim, és una urbanització força pija. Abunden les mamàs amb mercedes clase A i les gespes immaculades (i el soroll de les maquinotes tallagespes i bufafulles també). Resulta que aquesta gent tant abundosa és incapaç de manar als seus jardiners (que són els que tallen la gespa i recullen la pinassa) que duguin les restes de poda a la deixalleria municipal. L'ajuntament ens ha comunicat moltes vegades la necessitat de depositar aquestes restes a la deixalleria, on són portades a una planta de compostatge. I la deixalleria no et cobra res, el servei ja va inclòs en l'impost de residus. A més, trobo molt egoista assumir que els escombriaires ja s'encarregaran de recollir tot aquest volum, quan no és la seva obligació.
No entenc que si et pots permetre un jardiner, no puguis afegir a la seva factura els quatre euros que l'home et pugui cobrar per portar tota la poda allà. No entenc que es tingui tanta incultura, tenint els mitjans per ser més culte. Veig que la sensibilitat i el civisme no depenen dels diners.
I si la culpa és del jardiner, doncs que s'ho facin mirar i que siguin més professionals.Per acabar el post, una nota més alegre: fa 2 setmanes vaig trobar aquesta fantàstica eruga de Papilio machaon a casa, al costat d'una planta de ruda, que és una de les plantes nutrícies d'aquesta espècie!


1 comentari:

  1. Poder aquest any es veuen més papellones , oi ?
    Poder és que ha plogut més ?

    Totalment d'acord amb tú , jo visc a La Resclosa , però ja molt de "carellot" incivic per aquí també.

    ResponElimina