dimarts, 4 de setembre de 2012

Clafoutis de prunes



A casa, les prunes maduren cada juliol. Els ocells en fan festa, però intentem salvar-ne suficients per a nosaltres i per regalar. Són força bones, i a pesar de no aplicar cap mena de tractament, no tenim problemes de plagues.









Clafoutis de prunes




Ingredients
450g de prunes
30 cl de llet
3 ous
1 beina de vainilla
75g de sucre
75g farina
60g de mantega



Recepta
Batre els ous i anar-hi afegint la farina. Fondre la mantega i afegir-la. Afegir el sucre i la llet. Batre-ho tot.
Preescalfar el forn a 210 graus. Desossar les prunes i disposar-les en un motllo engreixat, mirant cap avall. Cobrir amb la preparació. Enfornar uns 15 minuts, baixar la temperatura a uns 150C i coure uns 30 minuts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada